,

Boek review – Intuïtieve ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling van Linda Keen is hèt boek wat mij 14 jaar geleden een zeer bijzondere droom opleverde (lees hier mijn droom van destijds). Ik durfde toen niet verder te lezen. Al die jaren heeft dit boek in mijn kast gestaan en toen ik net begon aan mijn Intuïtie en Persoonlijke Kracht Opleiding begon waagde ik het erop. Ik las het opnieuw.

Samenvatting
Linda Keen beschrijft de spirituele opleiding die ze heeft genoten en geeft een helder beeld van wat intuïtieve vermogens kunnen betekenen in het dagelijkse leven.
Het ontwikkelen van je intuïtieve vermogens behoort tot de mogelijkheden van iedereen en dat probeert de schrijfster wel duidelijk te maken door het delen van haar eigen twijfels aan het begin van haar opleiding. Intuïtieve Ontwikkeling bevat twee delen. Het eerste deel beschrijft de ervaringen van Linda Keen zelf in haar spirituele opleiding. Het tweede deel kan gezien worden als een werkboek waarbij enkele hoofdstukken zijn gewijd aan gronding, visualisatie, fantasie, transformatie, psychische grenzen, chakra’s, intuïtief auralezen en genezen.

intuitieve ontwikkeling

De oefeningen in het boek zijn helder uitgelegd en leuk om te doen. Het boek laat op een leuke manier zien dat iedereen intuïtieve vermogens kan versterken mits je maar oefent. Toch miste ik achtergrondinformatie. Ik ben iemand die graag wat theorie krijgt aangereikt bij de praktische oefeningen, en daar schoot dit boek in mijn ogen te kort. Gelukkig kreeg ik tijdens mijn intuïtieve opleiding de aanvullende informatie voorgeschoteld die ik in het boek miste. Hierdoor is het boek een waardevolle aanvulling op een intuïtieve opleiding. Het boek is helder geschreven en leest makkelijk weg. Een aanrader om te lezen als je met een intuïtieve opleiding begint of ermee bezig bent.

Myst