,

Terugblik januari

De eerste maand dat ik officieel geen werk meer heb, is voorbij. Wat heb ik allemaal gedaan? Wat heeft het me tot nu toe gebracht? Een korte terugblik.

De eerste week van januari had ik nog lekker een weekje vrij samen met mijn man en kind. Dat voelde voor mij ook nog niet gelijk vreemd, maar dat was in de tweede week wel anders. Het besef dat ik geen werk meer heb, werd opeens de enge werkelijkheid. Ik voelde me wat onrustig en vertoonde afkickverschijnselen. Gelukkig had ik in deze tweede week ook een intakegesprek met een regressietherapeut. Ik vertel daar later nog meer over.

Steeds maar weer kwam er bij me terug dat ik goed verhalend kan schrijven. Het delen van mijn ervaringen leek me leuk dus de combinatie tussen schrijven en daarmee het delen van mijn ervaringen leidde tot de oprichting van deze website. Het daadwerkelijk opschrijven van de reis die ik aan het maken ben, helpt tevens mezelf om alles op een rij te zetten en mijn veranderingen te volgen.
Daarnaast hoop ik andere mensen te kunnen helpen in het vinden van hun passie en het herinrichten van hun leven. Al is het maar een klein beetje dat ik mensen kan inspireren of stimuleren om een nieuwe stap te wagen in het leven. Uiteindelijk ben ik in de derde week van januari enkele dagen bezig geweest met het schrijven van de eerste artikelen en het inrichten van de website.

Wat me is opgevallen dat als je geen werk meer hebt en besluit ook tijd te nemen om goed na te denken over wat je precies gelukkig maakt in het leven en hoe je daar je werk van kan maken, mensen je graag daarop aanspreken. Mensen vertellen dat ze bewondering hebben voor het feit dat ik tijd neem om na te denken. Bovenal vertelt bijna iedereen die ik hierover spreek dat ze dat zelf ook wel zouden willen, maar niet weten hoe ze dat zouden kunnen realiseren of aanpakken. Ik maakte diverse bijzondere gesprekken mee de afgelopen weken die mij vervolgens nog meer het gevoel gaven dat ik een blog moest beginnen over mijn eigen reis.

Op vrijdag 13 januari startte ik tevens met de Healing-Opleiding waarvoor ik me had ingeschreven na de Intuïtie en Persoonlijke Kracht Opleiding (I&PK opleiding). Dit bracht me gelijk enkele bijzondere ervaringen waardoor ik nog sterker het gevoel heb dat ik op een voor mij goede manier bezig ben.

Inmiddels staat mijn blog live en moet ik nog in een aantal artikelen vertellen over de eerste paar maanden waarin ik langzaam de eerste stappen ben gaan zetten om mijn werkend leven te veranderen.
Er staan diverse artikelen reeds online, waarin je kunt lezen waarom ik langzaam tot de conclusie kwam dat ik niet gelukkig was in mijn baan als officemanager en uiteindelijk via een loopbaancoach op het idee kwam om een I&PK opleiding te doen.

Wat kunnen jullie de komende tijd nog meer van mij verwachten?
In een aantal blogs zal ik vertellen hoe ik de opleiding Intuïtie en Persoonlijke Kracht heb ervaren. Belangrijke lessen die ik geleerd heb, bespreek ik. Welke vraagstukken zijn voor mij na de opleiding naar boven gekomen? Wat is er met mijn werk gebeurt? Waarom doorgaan met een Healing-Opleiding? Mijn fascinatie voor vorige levens zal aan bod komen, net als mijn onverklaarbare gevoel bij kerken. En waarom zocht ik een regressietherapeut op?

Hopelijk geeft dit genoeg aanleiding om mijn blog verder te blijven lezen.

Liefs,
Myst